DON CARLO NE VJERUJE / Modrić je jednim potezom šokirao Ancelottija, legendarni trener mu poručio: 'Luka, ne za*ebavaj me!'

Image
Foto: Profimedia

Modrić je jednom izjavom šokirao Ancelottija

19.12.2022.
16:34
Profimedia
VOYO logo

Zadarska Gradska uprava organizira doček Vatrenih na Forumu danas u 16 sati, gdje će osvajanje brončane medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu sa Zadranima proslaviti Dominik Livaković i Martin Erlić, no ne i kapetan reprezentacije Luka Modrić koji se ispričao zbog drugih obaveza.

"Nažalost, kapetan Luka Modrić se ispričao, imao je let i obveze koje nije mogao propustiti. No, sigurni smo da će poruke i lijepe želje s Foruma doći i do njega", izjavio je pročelnik Ureda zadarskog gradonačelnika Ante Ćurković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš Luka je sudjelovao u svakoj od utakmica hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, a dobro su toga svjesni u Real Madridu.

Image
Foto: Matija Habljak/Pixsell

Don Carlo hladan kao gemišt

Madridski list Defensa Central je razgovarao s Carlom Ancelottijem, koji je u razgovoru otkrio kako je očaran izvedbom hrvatskog kapetana. Poručio je kako je Luka s drugog planeta i da s 37 godina igra kao u cvijetu mladost. Naš Luka ga je šokirao kada je rekao da je spreman zaigrati za Kraljevski klub već sljedećeg tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Real igra 30. prosinca protiv Valladolida te je Modrić Ancelottiju poručio kako je spreman igrati u 15. kolu La Lige. Ancelotti mu je hladno poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka, nemoj me za*ebavati, odigrao si cijelo Svjetsko prvenstvo. Odmori se", prenosi Defensa Central.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo