LUKA I MATEO, VIDITE LI OVO? / Marokanci 'ponizili' hrvatske navijače: Pogledajte što su im napravili, još su uperili prstom u njih

Image

Prema najavama, na tribinama bi moglo biti 10 tisuća Marokanaca

21.11.2022.
19:23
VOYO logo

Dva dana prije utakmice između Hrvatske i Maroka na Svjetskom prvenstvu u Kataru na TikToku je osvanuo video koji dosta toga govori koliku će podršku Afrikanci imati. Zaustavila se jedna skupina njih i gromoglasno navijala, dok je nekolicina hrvatskih navijača sjedila u obližnjem kafiću i sve to promatrala. Zanimljivo, korisnik TikToka koji je objavio ovaj video kao da se malo narugao navijačima s obzirom na to da je 'uperio prstom u njih'.

Image
DRSKA PAIGE /

Američka Hrvatica serijom vrućih fotografija najavila SP u Kataru: Izbacila dekolte i fanovima postavila samo jedno pitanje

Image
DRSKA PAIGE /

Američka Hrvatica serijom vrućih fotografija najavila SP u Kataru: Izbacila dekolte i fanovima postavila samo jedno pitanje

Nogometna reprezentacija Maroka, inače, do sada je pet puta sudjelovala na Svjetskim prvenstvima, no tek jednom je prošla skupinu i to 1986. kada je ispala u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 16 odigranih utakmica na svjetskim prvenstvima Maroko je upisao tek dvije pobjede, pet remija i devet poraza.

Četiri puta je zapeo u skupini (2018., 199.8, 1994., 1970.), dok je na SP-u u Meksiku 1986. stigao do osmine finala izgubivši od Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, marokanska javnost i novinari uvjereni su kako je došao trenutak za pravi rezultat i "Lavovi Atlasa" stigli su u Dohu s velikim ambicijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva prepreka na tom putu bit će im svjetski doprvak Hrvatska.

"Bit će teška i neizvjesna utakmica. Na papiru i po Fifinom rankingu, Hrvatska je u prednosti, ali na terenu će to biti drugačije. Bit će to za Hrvatsku izazovna utakmica. Mogla bi to biti utakmica u kojoj će odlučivati trenerski potezi", kazao nam je Idriss Tazarni, novinar jednog od najpoznatijih marokanskih portala (al3omk.com).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maroko ima odličnu momčad i kvalitetne igrače kao što su Hakim Ziyech, Achraf Hakimi, Noussair Mazraoui. Naša će reprezentacija imati i veliku prednost na tribinama. Očekujem možda i više od 10.000 naših navijača. Marokanaca ima jako puno u Kataru, a mnogo ih dolazi i iz domovine. Bit će to sasvim sigurno domaćinska atmosfera i dodatan poticaj za naše igrače", dodao je.

"Svjetsko prvenstvo izvlači najbolje iz igrača. Imat ćemo i fantastičnu potporu s tribina što bi moglo biti vrlo važno. Zbog toga sam optimist. Bitno je da ne izgubimo u prvom susretu protiv Hrvatske. Neće biti lako, no uvjeren sam kako ćemo dohvatiti drugi krug. Možemo biti jedno od iznenađenja turnira", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo