ŠTETA! / Gvardiol otkrio svoju stranu priče, a Niksi žali za jednom prilikom: 'Da sam to napravio, bio bi gol!'

Image
Foto: PIXSELL

Reakcije nogometaša nakon susreta protiv Maroka

23.11.2022.
13:38
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je prvu utakmicu na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu protiv Maroka, 0:0. Bila je to relativno blijeda predstava naših reprezentativaca koji nisu uspjeli slomiti tvrde i agresivne Marokance.

Image
EVO KAKO STOJE STVARI /

Hrvatski stručnjak odgovorio na pitanje koje u ovom trenutku vjerojatno sve zanima: 'Jedno sada znamo sa sigurnošću'

Image
EVO KAKO STOJE STVARI /

Hrvatski stručnjak odgovorio na pitanje koje u ovom trenutku vjerojatno sve zanima: 'Jedno sada znamo sa sigurnošću'

Po završetku susret je prokomentirao naš kapetan Luka Modrić, a potom i Nikola Vlašić, Joško Gvardiol i Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što ste sami rekli, dosta teška utakmica, a pogotovo prvo poluvrijeme. U drugom poluvremenu smo bili bolji i imali smo neke šanse. Šteta što nismo zabili gol, bili smo bolji. Prvi bod je tu, imamo još utakmica da prođemo grupu. Htjeli smo otvoriti prvenstvo pobjedom, nažalost nije išlo. Sada će nam biti lakše kako će turnir odmicati", rekao je nakon utakmice.

Vlašić: 'Da sam to napravio...'

Nikola Vlašić je imao najbolju priliku susreta, kada ga je u prvom poluvremenu proigrao Borna Sosa, no njegov pokušaj je obranio sjajni Bono na vratima Maroka. I sam se osvrnuo na veliku priliku koju je propustio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Porfimedia

"Bila je teška utakmica. Mislim da su obje ekipe dobre u obrani i teško je bilo naći prostora za neku šansu. Što je tu je, 0:0. Imamo još dvije utakmice i sve je u našim utakmicama. U toj prilici u 45. minuti bila je gužva, možda sam mogao loptu dići više gore i zabiti. Žao mi je što to nije ušlo, mislim da je to bila najbolja prilika na utakmici", a potom se osvrnuo na svoju ozljedu:

"Malo osjećam bol u listu, valjda će sve biti dobro".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njega je pred novinara HRT-a stao Joško Gvardiol, vjerojatno ponajbolji pojedinac Vatrenih danas.

"U ovoj prvoj utakmici smo krenuli u grču, moglo bi se reći. Čvrsta ekipa su oni, bilo je teško. Bilo je nekoliko prilika i nismo to iskoristili. Teško mi je sada išta komentirati, tek je završila utakmica. Moramo svi sjesti i sve analizirati i pripremiti se za sljedeću utakmicu. Moramo se za nju maksimalno koncentrirati i olakšati si put za zadnju utakmicu protiv Belgije", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić smatra da se trebamo okrenuti prema ostalim utakmicama.

"Prva utakmica, bilo je teško. Rezultat je pošten, nije bilo nekih šansi, moramo se poboljšati, no idemo korak po korak. Nedostajalo nam je odlučnosti prema naprijed. Prva je utakmica, težili smo kontroli, bez previše odlazaka prema naprijed. Analizirat ćemo ovu utakmicu i biti bolji u drugoj", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo