PREPOZNAJTE LI IH? / Dva hrvatska reprezentativca na SP-u su prve nogometne korake napravili u dalmatinskom niželigašu koji im je upravo poželio sreću

Image
Foto: Instagram

Riječ je o Mariju Pašaliću i Marku Livaji. GOŠK je na svojem Instagram profilu podijelio je fotografiju starih iskaznica kojima su Pašalić i Livaja bili registrirani kao njegovi igrači

21.11.2022.
15:52
Instagram
VOYO logo

Za dva dana hrvatska nogometna reprezentacija igra prvu utakmicu na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Uoči utakmice s Marokom, dalmatinski niželigaš GOŠK iz Kaštel Gomilice pohvalio se s činjenicom da su u njegovoj omladinskoj školi prve nogometne korake napravili čak dva aktualna hrvatska reprezentativca.

Riječ je o Mariju Pašaliću i Marku Livaji. GOŠK je na svojem Instagram profilu podijelio je fotografiju starih iskaznica kojima su Pašalić i Livaja bili registrirani kao njegovi igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S ponosom ističemo što su među reprezentativcima za jučer započeto Svjetsko prvenstvo dva igrača koja su svoje prve nogometne korake napravili u našem klubu, Mario Pašalić i Marko Livaja. Ovim putem, njima i cijeloj reprezentaciji želimo svu sreću i što bolji plasman na svjetskom prvenstvu. Glavni cilj u radu kluba je upravo uspješnost naše škole nogometa, i da u budućnosti hrvatskom nogometu damo što više vrhunskih igrača i reprezentativaca", poručili su svojim bivšim članovima iz GOŠK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo