JOŠ JEDNO RASPUCAVANJE?! / BBC-jev analitičar nije uvjeren u moć Hrvatsku: 'Otpisujem Vatrene još jednom, što znači da opet prolaze na penale'

Image
Foto: Profimedia

Prognozirao je 1:0 pobjedu Argentine nad Hrvatskom, ali je napomenuo kako je to 50-50 bitka te da će poslušati svoje srce, koje mu govori da Argentina ulazi u finale

12.12.2022.
13:38
Profimedia
VOYO logo

Bivši engleski napadač i stručni komentator BBC-ja Chris Sutton, prognozirao je Hrvatskoj 3:0 poraz protiv Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Govorio je kako je Brazil prejak za Hrvatsku, a na kraju su Vatreni prošli dalje preko penala.

Ipak, to ga nije dovoljno uvjerilo i sada je prognozirao 1:0 pobjedu Argentine nad Hrvatskom, ali je napomenuo kako je to 50-50 bitka te da će poslušati svoje srce, koje mu govori da Argentina ulazi u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVE ZNAJU O VATRENOM /

Španjolci: Hrvatsku na SP-u predvodi neumorni, problematični tip koji puši i obožava pikado

Image
SVE ZNAJU O VATRENOM /

Španjolci: Hrvatsku na SP-u predvodi neumorni, problematični tip koji puši i obožava pikado

'Otpisao sam Hrvatsku mnogo puta...'

"Dižem ruke ovdje jer sam otpisao Hrvatsku mnogo puta na ovom turniru i nemam ništa protiv toga da se kaže kako sam jako pogriješio. Sjajno su organizirani, a s 37 godina Luka Modrić je još uvijek tako utjecajan. Oni mogu držati loptu kako bi kontrolirali utakmicu i izuzetno su otporni", rekao je Sutton u analizi pa dodao:

"Istina, ponekad im nedostaje vrhunska oštrica u napadu, ali zabili su gol kada je bilo važno protiv Brazila. Ako i ova utakmica odvede do jedanaesteraca, tada se nitko neće poželjeti suočiti s vratarom Dominikom Livakovićem. Ovo će biti izuzetno teška utakmica za Argentinu, ali mislim da će pomoći to da ne podcijene Hrvatsku u utorak te da znaju što mogu očekivati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moje otpisivanje Hrvata vjerojatno znači još jedno raspucavanje'

"Tko zna kako će ovo završiti. Rekao bi da je 50-50 što se tiče toga tko će pobijediti. Ali nisam loše prošao slušajući svoje srce, a ne glavu na ovom turniru. Opet ću to učiniti i poslati Messija u finale. Njegovo dodavanje za prvi gol Argentine protiv Nizozemske je bilo fenomenalno i pokazuje da još uvijek može diktirati male trenutke u utakmicama, iako to ne može činiti svih 90 minuta.

Trebat će im više toga od njega i također trebaju čuvati glavu jer se čini da većinu vremena igraju na rubu incidenta. Ako to uspiju, onda će proći. Da, ovo sve znači da još jednom otpisujem Hrvatsku - što vjerojatno znači još jedno raspucavanje, koje će oni dobiti", zaključio je Sutton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo