Šokantni transferi: Kavani u PSŽ-u, Gece u Bajernu (VIDEO)

Pari Sen Žermen platio Urugvajaca 63 miliona evra, a Bajern Gecea 32 miliona evra

24.4.2013.
13:26
VOYO logo

Napadač urugvajske reprezentacije i najbolji fudbaler Napolija Edison Kavani od sledeće sezone će igrati za Pari Sen Žermen.

Kavani će potpisati ugovor na četiri godine, uz obeštećenje od 63 miliona evra. Da bi se ovaj transfer realizovao potrebno je još samo da trener "Svetaca" Karlo Anćeloti da "zeleno svetlo" ali pretpostavlja se da je u pitanju samo formalnost. Kavani će tako ponovo igrati u tandemu sa Lavecijem, sa kojim je do prošle sezone sa velikim uspehom nastupao u Napoliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvajac ima 26 godina, a karijeru je počeo u urugvajskom Danubiju. Leta 2007. godine preselio se u Palermo, a tri godine kasnije u Napoli.

U dresu Napolija odigrao je 134 utakmice i postigao 98 golova, dok je za selekciju Urugvaja nastupio 47 puta i postigao 13 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mario Gece preći će na kraju sezone u Bajern iz Minhena.

Borusija je saopštila da će Gece u Bajern preći za 32 miliona evra. Nemački mediji preneli su da je dvadesetogodišnji fudbaler sredine terena već potpisao ugovor sa Bajernom do 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Borusije iz Dortmunda prilično su iznervirani i ljuti na Gecea, ali i na upravo svog kluba koja je objavila dogovor o transferu dan pre utakmice polufinala Lige šampiona između "Milionera" i Real Madrida.

Neki od simpatizera Dortmunda otišli su i korak dalje pa su odmah organizovali spaljivanje dresova svog dojučerašnjeg ljubimca koji još uvek brani boje Borusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo