Šokantne slike iz SAD-a! Ivo Karlović se usred meča zamalo srušio

Hrvatski tenisač Ivo Karlović upravo igra četvrtfinalni meč protiv Amerikanca Johna Isnera u Newportu, ali vijesti nisu dobre.

12.7.2013.
20:19
VOYO logo

Karloviću je odjednom pozlilo u trećem gemu prvog seta. Nakon što nije uspio vratiti servis Amerikancu, teniski dvometraš je dvadesetak sekundi ostao stajati i činilo se da će se srušiti na travu.

Glavni sudac hitno je pozvao dvojicu liječnika, koji su nakon nekoliko minuta Karloviću dali dozvolu za nastavak meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je nastavio meč i izgubio s 2:0 u setovima, u dva tie-breaka.

Hrvatski tenisač je zadnja tri mjeseca pauzirao upravo zbog bolesti, virusnog meningitisa, a ovo mu je prvi turnir nakon oporavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Nw9G1WbbL5E

Ivo Karlović poražen je u četvrtfinalu ATP turnira u američkom Newportu. Bolji je od njega bio domaći predstavnik John Isner sa 7-6(3), 7-6(3). Bio je to tipičan okršaj dvojice sjajnih servera u kojem nije bilo nijedne jedine prilike za break! Oba su seta stoga morala biti odlučena u tie-breaku, a Isner se u takvoj situaciji pokazao boljim. U oba je navrata ostavio Karlovića na samo tri osvojena poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanac je ispalio više asova od našeg tenisača (23-14), a imao je i nešto veći postotak osvojenih poena nakon ubačenog prvog servisa (80-77). Bio je ovo četvrti međusobni meč ovih tenisača, a omjer je sada izjednačen na 2-2. Zanimljivo je spomenuti da su u ta četiri dvoboja Karlović i Isner odigrali čak sedam tie-breakova.

Branitelj naslova Isner u polufinalu će igrati protiv boljeg iz ogleda između Australca Lleytona Hewitta i Čeha Jana Hernycha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović, pak, pred sobom još ima polufinale parova, a treba podsjetiti da mu je ovo prvi turnir nakon tromjesečne stanke uzrokovane virusnim meningitisom. Turnir u Newportu, nagradnog fonda 519.775 dolara, igra se na travnatoj podlozi.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo