ŠOK ZA ŠPANJOLCE PRED EURO: / Europski prvaci izgubili od 137. reprezentacije svijeta!

Image

Španjolska nogometna reprezentacija izgubila je u posljednjoj provjeri uoči Europskog prvenstva na kojemu brani naslov. Bolji su s 1:0 bili Gruzijci!

7.6.2016.
21:52
VOYO logo

Potpuni autsajderi, 137. reprezentacija svijeta uspjela je u madridskom predgrađu Getafeu upisati veliku pobjedu i zadati brige momčadi Vicentea Del Bosquea koja na Euru igra u skupini s Hrvatskom.

Prvi poraz nakon 11 utakmica

Prvi je to poraz za "furiju" nakon 11 utakmica, u kojima su imali devet pobjeda i dva remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska imala 80 posto posjeda lopte

Domaćini su imali inicijativu, 80 posto posjeda lopte u prvih 45 minuta, napadali, Thiago i Lucas Vasquez imali su šanse, ali nisu uspjeli zabiti.

U 40. minuti pogriješila je španjolska obrana, dodavanje su presjekli gruzijski igrači, a asistenciju Džighaurija je iskoristio Okriašvili i iz blizine svladao De Geu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dai.ly/x4f0ht4

Žestoki sudar Busquetsa i gruzijskog vratara

U nastavku je Del Bosque uveo čevtvoricu novih igrača, ušli su Iniesta, Koke, Bellerin i San Jose, a izašli su Alcantara, Fabregas, Juanfran i Ramos. No, rezultat se više nije mijenjao, Gruzijci su se povukli u svoj 16-erac i uspjeli obraniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 51. minuti pred gruzijskim vratima je na ubačaj iz slobodnog udarca došlo do žestokog sudara glavama vratara Revišvilija i Sergija Busquetsa. Potekla je i krv, španjolski liječnik šivao je glavu svom igraču, dok je Gruzijca na vratima zamijenio Kvashavadze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gruzija izgubila od Rumunjske 5:1

U prethodne dvije prijateljske utakmice Španjolci su upisali pobjede. Prvo su 29. svibnja slavili protiv BiH sa 3:1, a dvostruki strijelac u toj utakmici bio je napadač Celte Nolito.

U drugom susretu, 1. lipnja u Salzburgu, Španjolska je pobijedila Južnu Koreju sa 6:1, a po dva pogotka postigli su Nolito i "topnik" Juventusa Alvaro Morata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da je Gruzija prije pobjede nad Španjolcima, prošlog petka doživjela uvjerljiv poraz protiv Rumunjske koji su slavili s 5:1.

Prvu s Česima

Španjolska prvu utakmicu na Euru igra u ponedjeljak, 13. lipnja protiv Češke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Hrvatske će igrati u 3. kolu, 21. lipnja u Bordeauxu u 21. sat.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo

Još iz rubrike