fenjeraši srušili medveščak / Šok u Areni: Navijači izviždali poražene Medvjede

Image
Foto: PIXSELL

Prva dva gola za goste postigao Michael Bartlett (15:12, 24:31), a treći je dodao Jonathan Insana (25:35). Medveščak je u završnici smanjio preko Andyja Serticha (54:47) i Kylea Greentreea (58:34), ali usprkos velikom pritisku i brojnim situacijama s igračem više, "medvjedi" nisu uspjeli izbjeći poraz

14.1.2013.
7:56
PIXSELL
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka u susretu su 41. kola regionalne EBEL lige u zagrebačkoj Areni iznenađujuće izgubili od posljednjeplasiranog Innsbrucka sa 2-3 (0-1, 0-2, 2-0) i tako propustili tri kola prije kraja prvog dijela prvenstva i teoretski osigurati plasman u doigravanje.

Prva dva gola za goste postigao Michael Bartlett (15:12, 24:31), a treći je dodao Jonathan Insana (25:35). Medveščak je u završnici smanjio preko Andyja Serticha (54:47) i Kylea Greentreea (58:34), ali usprkos velikom pritisku i brojnim situacijama s igračem više, "medvjedi" nisu uspjeli izbjeći poraz. Nakon dugo vremena zagrebački navijači su zviždali svojim ljubimcima jer se igrači nisu borili.

Nakon 41 kola Medveščak je drugi na ljestvici sa 54 boda, tri manje od vodećih Vienna Capitalsa, ali i šest više od sedmog Znojma. Za potvrdu plasmana u prvih šest nakon 44. kola Medveščaku je potreban još jedan bod iz posljednja tri dvoboja ili da Znojmo ne pobijedi u sve tri svoje preostale utakmice.

Do kraja prvoga dijela prvenstva Medveščak još u utorak gostuje kod mađarskog predstavnika SAPA-e u Fehervaru, te u Areni dočekuje VSV Villach u petak i Dornbirn u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo