NE MOŽE SE IGRATI / Snježni pokrivač odgodio veliki derbi HNL-a

Image
Foto: PIXSELL

'Nakon obavljenih konzultacija s predstavnicima klubova postignuta je suglasnost da se utakmica odgodi kako bi se izbjegli mogući nepotrebni troškovi oko poduzetih aktivnosti u organizaciji utakmice, a koji nisu garancija da će se stvoriti uvjeti za normalno odigravanje utakmice', stoji u odluci povjerenika Prve HNL.

8.12.2012.
14:34
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Povjerenik za natjecanje MAXtv Prve lige JosipBrezni zbog velikih količina snježnih oborina u kontinentalnom dijelu Hrvatske donio je odluku o odgodi odigravanja utakmice 19. kola Osijek - Dinamo koja se trebala igrati u nedjelju 9. prosinca na stadionu Gradski vrt. Novi termin utakmice je nedjelja, 10. veljače 2013. godine s početkom u 15 sati.

"Kontinentalni dio Hrvatske pod utjecajem je vremenskih nepogoda i velike količine snijega koji će prema prognozama u istočnom dijelu zemlje padati sve do nedjelje u prijepodnevnim satima. Zbog velikih količina snijeg, otežan je i dolazak momčadi GNK Dinamo i službenih osoba na utakmica, a u slučaju odigravanja utakmice u takvim uvjetima postoji mogućnost ozljeda igrača kao i nemogućnost dolaska gledatelja na utakmicu. Nakon obavljenih konzultacija s predstavnicima klubova postignuta je suglasnost da se utakmica odgodi kako bi se izbjegli mogući nepotrebni troškovi oko poduzetih aktivnosti u organizaciji utakmice, a koji nisu garancija da će se stvoriti uvjeti za normalno odigravanje utakmice," poručio je povjerenik Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo će prvi dio sezone zaključiti na prvom mjestu sa 41 bodom, dok će Osijeka zimsku pauzu provesti na sedmoj poziciji sa 23 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo