BRUTANI NAPAD NA NAVIJAČA / Snimka koja je zgrozila cijelu Englesku

Image
Foto: Youtube/Screenshot

Policijsko nasilje još je jednom zabilježeno kamerom, ali ovoga puta tijekom utakmice engleske Premierlige. Zbog snimke su se zaštitari i policajci u Manchesteru našli pod oštrim udarom engleske javnosti.

18.10.2011.
17:14
Youtube/Screenshot
VOYO logo

Neviđeno nasilje nad jednim starijim navijačem tijekom subotnje utakmice između Manchester Cityja i Aston Ville šokiralo je englesku javnost.

Naime, stadionsko osiguranje iz mase navijača izdvojila je jednog starijeg muškarca jer je, navodno, odbio sjesti u trenutku kada su to učinili svi ostali navijači. Nakon dolaska policije starac je ipak odlučio sjesti, ali zadirkivanje i zlostavljanje nije prestalo.

Nakon što je Balotelli zabio gol, specijalna je policija srušila starca na tlo i počela ga vući prema izlazu. Nije se opirao, ali nasilje se i dalje nastavilo.

"Nisam vidio što je bilo sa čovjekom kad su ga srušili na pod, ali se jasno čulo kako viče da uzima tablete za srce dok su ga vukli, iako se uopće nije opirao. Policajci su se sramotno ponijeli. Sve što sam opisao sam vidio vlastitim očima i spreman sam svjedočiti na sudu", izjavio je jedan od ogorčenih očevidaca.

Cijela se situacija odvila u vrijeme kada je britanska vlada najavila objavu tajnih dokumenata o velikoj tragediji iz 1989. godine, kada je na stadionu Hillsborough poginulo 96 navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo