SLOVENSKI MEDIJI UOČI VATRENIH ISTAKNULI PORAŽAVAJUĆI PODATAK: / 'Izbornik se 'obračunao' s Hrvatima! - Vidio sam što pišete...'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Na klupi slovenske reprezentacije u toj utakmici bit će Matjaž Kek, hvatskoj javnosti najpoznatiji po tome što je pet godina vodio Rijeku i s njom u sezoni 2017./2018. osvojio naslov prvaka

24.3.2021.
8:37
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu u 20:45 sat započinje kvalifikacijski put za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

"Početak je kvalifikacija, ne poznajemo jedni druge, ali Slovenci su domaćini, a dolaze im svjetski viceprvaci. Za njih je to jednako važna utakmica kao i za nas, itekako ih uvažavamo, njihova izbornika Matjaža Keka također. Čeka nas sve, samo ne lagana utakmica, ali više ionako nema laganih utakmica. Nema, doduše, ni ključnih utakmica, trebaju nam bodovi, pokušat ćemo ih osvojiti već sutra. Moramo biti motivirani, agresivni i jako ozbiljni. Svjesni smo da je Euro pred vratima, ali u prvom redu moramo biti fokusirani na ove utakmice. Na Euro ćemo misliti poslije", rekao je izbornik Zlatko Dalić da prije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas utakmica s najkvalitetnijim protivnikom s kojim se do sada susrela ova generacija naših nogometaša. Vjerujem da će to biti prava i kvalitetna utakmica na obje strane", kazao je novinarima slovenski izbornik Matjaž Kek.

Reakcije medija

Slovenski mediji dosta su posvetili prostora ovom susretu. Tamošnji 24 sata ističe među ostalim izjavu Dejana Lovrena u koji hvali Jana Oblaka i Josipa Iličića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ivica Olić i Zlatko Dalić

"To su kvalitetni igrači, ključni", poručio je Lovren.

Portal Ekipa na naslovnici drži istaknutog Keka: 'Izbornik se 'obračunao' s Hrvatima!!!' Vidio sam i pročitao kako pišete da sam ja taj koji...'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez pobjede u devet utakmica

Ovako su popratili njegov odgovor na pitanje zašto Mislavu Oršiću nije dao priliku kad je bio trener Rijeke što ga je što pogodilo.

"Pročitao sam da se to provlači. Mislav je tada bio u nekom drugom stanju, vraćao se nakon ozljede i teško mu je bilo garantirati u Rijeci veliku minutažu. Ali neka sam pogriješio, neka smo mi u Rijeci pogriješili. Meni je drago da se dokazao kroz težak put, nije bilo lako otići u tim godinama u Koreju. Ovo što sada radi je vrhunski u top-ekipi kao što je Dinamo, s fantastičnim rezultatom koji su napravili", poručio je. Ekipa ističe kako bi Oršić susret trebao započeti s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delo u najavi naglašava kako Slovenija u desetom pokušaju lovi prvu pobjedu nad Hrvatskom.

Žurnal 24 pak donio je izjave Dalića i Lovrena o Slovencima te navode kako u hrvatskoj reprezentaciji ima puno sjajnih igrača, poput Modrića, Kovačića, Brozovića i Perišića. No, ističu i da neće biti Petkovića i Rebića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo