SLAVNA ODBOJKAŠICA PROMIJENILA SPOL PA POSTALA VOJNIK: / Nevjerojatna životna priča obilazi svijet

Image

Aprilli Santini Manganang dijagnosticirana je prirodna anomalija hipospadija

26.3.2021.
13:42
VOYO logo

Indonezijska odbojkaška reprezentativka Aprilia Santini Manganang prošle je godine promijenila spol i sada je muškarac koji se zove Aprilio Perkasa Manganang.

Aprilla se lani povukla u igračku mirovinu, u dobi od 28 godina, nakon čega je promijenila spol i postala muškarac s imenom Aprillo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njen liječnik dr. Guntoro rekao je da je Aprilla došla na preglede kojima joj je ustanovljena hipospadija, anomalija u kojoj se otvor mokraćne cijevi ne nalazi na svojem normalnom mjestu, već s donje strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Držala se kao muško'

"Aprilia je došla na pregled. Provjerio sam opće stanje, skinula je odjeću i primijetio sam da je njen stav izgledao muško. Široka prsa, bez velikih bokova, ravne grudi... Nadalje, pronašao sam penis manji od normalnog, dugačak 4 cm, promjera gotovo 2 cm. Dva testisa, desno i lijevo, a tada se uretra nalazi na vrhu penisa, ali ispod skrotuma testisa. dijagnosticirao sam to kao hipospadiju", objasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se podvrguo liječničkom zahvatu i postao muškarac, Aprillo se nedavno priljučio vojsci, a njegova nevjerojatna priča obilazi svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo