USPJEŠNA OPERACIJA / Slaven Bilić opisao kako je zaradio ozljedu kuka

Hrvatski izbornik Slaven Bilić odradio je operaciju kuka kod liječnika reprezentacije prof. Nemeca i spreman je za početak terapije. Potpuni oporavak se očekuje za šest tjedana.

12.1.2012.
16:52
VOYO logo

Nakon operacije kuka u specijalnoj bolnici doktora Nemeca, hrvatski strateg Slaven Bilić je vrlo zadovoljan.

"Dobro se osjećam zahvaljujući profesoru Nemecu i svima u specijalnoj bolnici zbog fantastičnog tretmana. Oni su mi napravili ovaj boravak tu stvarno ugodnim i sve je prošlo jako dobro, tako da ću vrlo brzo odbaciti štake i vratiti se normalnom životu i poslu", dodao je trener Vatrenih.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je objasnio i kako je zaradio ozljedu: "Malo je to i prirodno da mi zdjelica nije najsretnija za najveće napore, u biti najidealnija. Onda sam se istrošio igrom, što je kulminiralo prije ili na onom Svjetskom prvenstvu kada se to totalno zakompliciralo, a nakon toga sam i prekinuo karijeru. Za normalni život to nije smetalo, ali jasno da se hrskavica trošila sve više i više, te je kasnije postalo gotovo neizdrživo".

Sada slijede terapije u Opatiji, a za tri tjedna bi trebao biti otpušten kući u Split te se nakon šest tjedana očekuje njegov potpuni oporavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo