SLAB UČINAK HRVATSKIH KLUBOVA U LIGI PRVAKA: / Jug remizirao u derbiju, Jadran i Mladost poraženi

Image
Foto: Pixsell

U derbiju 11. kola vaterpolske Lige prvaka Jug Croatia osiguranje je odigrao 11-11 protiv BPM Sport Managmenta

27.3.2019.
22:25
Pixsell
VOYO logo

U derbiju 11. kola B skupine vaterpolske Lige prvaka Jug Croatia osiguranje je na gostovanju u Busto Arsiziu odigrao 11-11 protiv BPM Sport Managmenta ostavši jedina neporažena momčad skupine.

Bila je to utakmica u kojoj su gosti bili bliži pobjedi, u posljednjoj četvrtini imali su u dva navrata po dva gola razlike (10-8, 11-9), ali je Verona uspjela izjednačiti, a pogodak za 11-11 domaćin je zabio osam sekundi prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loren Fatović, Daniil Merkulov, Hrvoje Benić i Alex Papanastasiou dva su se puta upisali u listi strijelaca, dok je Toni Popadić ima 13 obrana. Kod domaćina najefikasniji je bio Luca Damonte sa četiri gola.

Druga dva hrvatska kluba u skupini B Mladost i Jadran su upisali poraze. Mladost je na Savi izgubila od Olympiakos sa 6-14 upisavši i šesti poraz u nizu. Sve je bilo jasno već na poluvremenu na kojem je aktualni europski prvak vodio sa šest razlike (8-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Mladosti najefikasniji je bio Lovre Miloš s tri gola dok je u grčkim redovima prvi strijelac bio Konstantinos Genidounias s pet golova. Splitski Jadran je izgubio na gostovanju u Hannoveru od Waspa sa 8-9.

U njemačkim redovima najefikasniji su bili Darko Burguljan, Aleksandar Radović i Jorn Winkelhorst sa po dva gola, a Jadran je predvodio Ivan Domagoj Zović s tri gola. Na ljestvici vodi Jug CO sa 29 bodova, Verona je druga sa 23 boda, Olympiakos ima 21 bod, Szolnoki 18 bodova, a zatim slijede Jadran (9), Hannover (9), Mladost (8) i Spandau (7).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo