OZLJEDE ODNIJELE SAN O MEDALJI: / Dvojica velikana propuštaju Svjetsko prvenstvo

Image

Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u alpskom skijanju, kojem je od 6. do 19. veljače domaćin švicarski St. Moritz, propustit će Amerikanac Ted Ligety i Norvežanin Aksel Lund Svindal.

17.1.2017.
19:51
VOYO logo

Svindal je tako na Instagramu objavio fotografiju iz bolničke postelje nakon operacije meniska koji mu se odvojio od kosti.

"Sve od spusta u Val Gardeni imao sam čudan osjećaj u koljenu. To nije dobro na spustaškoj stazi... odvojeni menisk znači da nije funkcionalan, a nefukcionalni menisk znači da je svaki doskok i svaki udarac u koljeno bolan", napisao je 34-godišnji Norvežanin koji sa svjetskih prvenstava ima pet zlatnih odličja među ostalime u popratnom tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ted Ligety, zlatni u veleslalomu na tri posljednja svjetska prvenstva, neće braniti naslov. I on je informaciju o odlasku na operaciju, zbog bolova u živcu lijeve noge, objavio na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, operacija znači da je moja sezona završila, a time i moji izgledi da branim naslov svjetskog prvaka u veleslalomu", napisao je Ligety koji je prošlog siječnja bio na operaciji križnog ligamenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo