SKANDAL NA POMOLU: / O ovome će se pričati više nego o ispadanju s Eurobasketa!

Ovog ljeta, prije nego što se reprezentacija stigla osramotiti ispadanjem od Češke na Eurobasketu, hrvatsku košarku potresao se skandal oko jednih tenisica.

14.9.2015.
13:04
VOYO logo

Najveći talent hrvatske košarke Dragan Bender zbog "krivog" proizvođača, nije na kraju igrao na Svjetskom prvenstvu U-19. Sponzor hrvatskih selekcija je Nikeov Jordan Brand, a Benderov osobni sponzor je Adidas.

"Izdajnička" slika na Twitteru

U raskolu najvećih svjetskh proizvođača našli su se i Bender i HKS. Ni jedna strana nije željela popustiti. Košarkaški savez pokazao je nefleksibilnost, bojeći se za ugovor s Jordan Brandom, a 18-godišnji član Maccabija nije se želio odreći ugovora s Adidasom. Zato Bender nije igrao na SP-u, na kojemu je Hrvatska osvojila srebro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I već smo, razočarani igrom reprezentacije na Europskom prvenstvu, polako i zaboravili na Benderove tenisice...

A onda je Twitteru osvanula fotografija s Maccabijeve utakmice protiv Ramat Gana u kojoj Bender zakucava noseći - Nike tenisice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za klub može, za reprezentaciju ne može?!

Prva pomisao nam je: "kako to da za klub može, a za reprezentaciju ne može?", ali pričekat ćemo detalje cijele priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o uistinu najvećem talentu hrvatske košarke, a tko još nije vidio 210 cm visokog Bendera na djelu, neka pogleda ove isječke. Samo da ne bude izgubljen za hrvatsku košarku... Sponzori, HKS, Maccabi, Bender - dogovorite se!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo