SVI IMAJU 'EKSKLUZIVU' / Sjajni Španjolac ide u Arsenal, Chelsea ili City!

Image

U petak su tri različite britanske dnevne novine 'ekskluzivno' transferirale Villu u - tri različita kluba!

28.12.2012.
11:05
VOYO logo

Španjolski reprezentativac DavidVilla zbog svog je statusa nezadovoljan u Barceloni i pod svaku cijenu želi promijeniti sredinu. Čim zvijezda takvog kalibra izrazi svoje nezadovoljstvo grijanjem klupe, britanski mediji istu počnu seliti diljem Otoka.

Tako su u petak tri različite dnevne novine "ekskluzivno" transferirale Villu u - tri različita kluba!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daily Mail piše kako je Arsenal favorit u utrci za španjolskim napadačem. Wenger želi Španjolca dovesti na posudbu kako bi što jeftinije provjerio kako će Villi odgovarati engleski zrak. No, čini se kako Barca nije zainteresirana za takvu realizaciju posla te od Topnika traže 20 milijuna eura odštete.

Druga Villina destinacija nalazi se nedaleko Emiratesa. Naime, Mirror javlja da Barcin napadač odlazi u Chelsea gdje bi ga dočekala prilično brojna španjolska kolonija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji, ali ne najmanje vjerojatni, klub u koji su Britanci preselili Villu jest Manchester City. Ovu "ekskluzivnu" informaciju prenosi Daily Star, a svoju tezu podupiru činjenicom da Roberto Mancini traži pojačanje za inertni napad te neograničena sredstva arapskih vlasnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo