VEČER HRVATSKOG NAPADAČA / Sjajan pogodak Petrića škaricama

Hrvatski reprezentativac s dva pogotka potopio je Standard, HSV je na kraju slavio 3:1, te izborio polufinale Europske lige.

9.4.2010.
7:21
VOYO logo

Nema sumnje, Mladen Petrić odigrao je u četvrtak ponajbolju utakmicu u kojoj je njegov HSV u Liegeu pobijedio Standard 3:1 i izborio polufinale Europske lige. Hrvatski napadač postigao je dva pogotka Belgijancima, a posebno je bio lijep drugi pogodak škaricama.

Naš napadač sjajno je reagirao na ubačaj s desne strane i pored čuvara škaricama zahvatio loptu kojom je neobranjivo za domaćeg vratara rasparao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi pogodak je također postigao Petrić (21) i to glavom. Domaćin je poravnao pogotkom De Camarga (33), no dvije minute kasnije Petrić postiže već opisani pogodak. Treći pogodak postiga je Guerrero, koji je zamijenio našeg Petrića (66), u sudačkoj nadoknadi vremena.

HSV će u polufinalu igrati s Wolfsburgom 22. travnja. Drugi par je Atletico i Liverpool. Nakon 2:2 u prvoj utakmici kod Valencije, Atletico je na svom travnjaku odigrao bez pogodaka. Liverpool je na Anfieldu pobijedio Benficu 4:1, u prvoj utakmici je bilo 2:1 za Portugalce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golčinu Petrića pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo