HRVATSKI STOPER ZAMIJENIO LOPTU MIKROFONOM / Šimunić: Osjetio sam emotivnu povezanost momčadi i navijača

Image

Za osvajanje naslova naš stoper smatra da će lideru prvenstva biti potrebno pet domaćih i tri gostujuće pobjede.

2.3.2009.
10:12
VOYO logo

Nakon što je HSV na svom travnjaku izgubio 3-1 od Wolfsburga, Hoffenheim odigrao 0-0 s Borussijom u Dortmundu, kao i Bayern kod Werdera, sve je iskoristila Hertha subotnjom pobjedom 2-1 nad Borussijom (M) i zasjela na vodeću poziciju Bundeslige. Hrvatski reprezentativni stoper i najbolji igrač Herthe Josip Šimunić uzeo je mikrofon u ruke i obratio se navijačima kluba:

"Koje biste mjesto željeli?" "Prvooooo"!, uzvratilo je razdragano gledateljstvo, opijeno novom pobjedom Berlinčana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvenstva preostalo je još 12 utakmica. Šimunić smatra da će za naslov biti potrebno osam pobjeda.

"Pet pobjeda iz svih domaćih utakmica i još tri na strani"!, a na tu izjavu nadovezuje se Hrthin vratar Jaroslav Drobny: "Idemo mi pobijediti u svih 12 od 12 preostalih utakmica. Onda smo prvaci svakako"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kako je došao na ideju obratiti se navijačima, hrvatski je stoper odgovorio: "Jednostavno, došlo je spontano, nakon što sam osjetio emotivnu povezanost momčadi i publike. Ne mislim da je to prepotentno. Važno je postaviti si visoke ciljeve. Ako si cilj ne postaviš visoko, sigurno ga nećeš realizirati".

Od trinaest pobjeda u ovoj sezoni Berlinčani su čak deset upisali samo s jednim golom razlike. Posljedica je toga prvo mjesto bundesligaške ljestvice nakon 22 odigrana kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo