ŠESTEROSTRUKI SVJETSKI PRVAK ZAVRŠIO U BOLNICI NAKON TEŠKOG PADA: / 'Morat će mu se namjestiti kost, a moglo bi biti problema i s radijalnim živcem'

Image
Foto: Profimedia

U skraćenoj sezoni na rasporedu je 13 utrka

19.7.2020.
16:43
Profimedia
VOYO logo

Šesterostruki svjetski prvak u elitnoj klasi MotoGP Španjolac MarcMarquez (Honda), koji je u nedjelju teško pao u završnici Velike nagrade Španjolske, prve utrke Svjetskog prvenstva u motociklizmu u novoj sezoni, slomio je nadlaktičnu kost desne ruke i morat će na operaciju.

Marqueza su u mobilnoj klinici na stazi u Jerezu pregledali službeni liječnici, dali dijagnozu i otkrili što će se dalje događati s aktualnim svjetskim prvakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ide na operaciju

"Vozač će ostati pod kontrolom nekoliko sati, a sutra bi trebao biti prebačen u Barcelonu, gdje će biti operiran. Morat će mu se namjestiti kost, a moglo bi biti problema i s radijalnim živcem. U to još nismo sigurni", objavili su službeni liječnici koji nisu željeli davati prognoze o tome koliko će Marquez morati izbivati sa staze rekavši da je još prerano za takve procjene.

U skraćenoj sezoni na rasporedu je 13 utrka, a sljedeća je na rasporedu već za tjedan dana na istoj stazi u Jerezu, a vozači će se boriti za Veliku nagradu Analuzije. Do 23. kolovoza motociklisti bi trebali odvoziti pet od predviđenih 13 utrka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo