Šest promašaja Partizana

Od sedmorice letos angažovanih novajlija, jedino se Stefan Šćepović nametnuo u prvom timu crno-belih

13.12.2012.
13:44
VOYO logo

Srpski šampion Partizna letos je doveo sedam fudbalera, a jedino se povratnik iz inostranstva Stefan Šćepović dokazao u početnih šest meseci u seniorskom timu, dok oni koji su stigli zajedno s njim nisu uspeli da zasluže bolje uloge od – epizodnih.

Letošnja odluka čelnika crno–belih da iz Izraela vrate u tom trenutku potencijalnog srpskog reprezentativca pokazala se kao jedini pogodak u metu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov učinak daleko je bolji od utiska i statističkih pokazatelja igre Gorana Lovrea, Mohameda Zabije, Filipa Kneževića, Branka Pauljevića i Sretena Sretenovića.

Uz napomenu da u kvalitete Žarka Tomaševića navijači Partizana nisu stigli da se uvere zbog činjenice da klub nije ni licencirao crnogorskog štopera, jer je u Humsku stigao povređen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsećam da su transferi Zabije, Pauljevića i Kneževića dogovoreni pre nego što je ova garnitura ljudi stigla u klub – ogradio se Vladimir Vermezović od aktivne uloge Ljubiše Tumbakovića i njega u dovođenju Libijca i dvojice igrača za koje su u minula dva prelazna roka obavezno interesovala oba večita rivala.

Oni su bili zvezde u pređašnjim klubovima, potrebno im je više vremena nego obično da se uklope, ali nema govora da ih šaljemo na pozajmicu ili raskidamo ugovor. Oni ostaju sa nama i dobiće priliku na zimskim pripremama - rekao je trener crno-belih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo