POTUKAO KONKURENCIJU / Senzacionalna pobjeda Kostelića

Image

Ivica Kostelić svojim vožnjama nastavlja oduševljavati sve ljubitelje skijanja. Po prvi puta u životu odnio je pobjedu u super G-ju. Ovu vožnju u Kitzbühelu dugo će pamtiti.

21.1.2011.
11:21
VOYO logo

KITZBÜHEL - Četvrti superveleslalom sezone pripao je našem skijašu Ivici Kosteliću. Spektakularna pobjeda u ovoj disciplini prva mu je u karijeri.

Profesor Kostelić oduševio je sve prisutne, ali i iznenadio vrhunskom formom u kojoj se trenutno nalazi. Iza sebe ostavio je čitav niz skijaša specijalista za brze discipline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi je bio Austrijanac Georg Streitberger koji je za Ivicom kasnio 23 stotinke. Treće mjesto pripalo je Akselu Lundu Svindalu, glavnom Kostelićevom protivniku za ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu.

Istovremeno se u talijanskoj Cortini vozila ženska super G utrka. Pobjedu je očekivano odnijela Amerikanka Lindsey Vonn dok je ugodno iznenađenje bila Anja Paerson koja je zauzela drugu stepenicu podija. Treća je bila Austrijanka Anna Fenninger. Maria Riesch bila je razočarana devetim mjestom. Vonn se sada u ukupnom poretku približila Riesch na samo 131 bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu skijaši u Kitzbühlu voze spust, a u nedjelju slalom i to će se bodovati za kombinaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo