ŠEF UFC-A ODGOVORIO NA PITANJE KOJE SVE ZANIMA: / Što će se dogoditi ako Stipe Miočić izgubi?

Image

Već se zna tko je idući izazivač što Miočića stavlja u nepovoljan položaj u slučaju poraza

26.3.2021.
8:18
VOYO logo

UFC-ov teškaški prvak, StipeMiočić, i prvi izazivač, Francis Ngannou, u četvrtak navečer po našem vremenu u društvu Dana Whitea pojavili su se pred novinarima.

Image
MIOČIĆ I NGANNOU NAŠLI SE OČI U OČI PRVI PUT UOČI BORBE: /

Pogledajte snimku koju komentira cijeli MMA svijet

Image
MIOČIĆ I NGANNOU NAŠLI SE OČI U OČI PRVI PUT UOČI BORBE: /

Pogledajte snimku koju komentira cijeli MMA svijet

Jedno od pitanja koje se nametnulo je borba s JonomJonesom. Miočića su novinari pitali zaslužuje li Jones odmah borbu za titulu jer je tek prešao u tešku kategoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno je što se preselio i što smo dobili novog lika u kategoriji, no fokus je na Francisu, a nakon toga ćemo o drugim stvarima", kazao je Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik borbe za prvaka trebao bi upravo odmjeriti snage s Jonesom. Međutim, što će biti ako Miočić izgubi. Ne zaslužuje li odmah revanš s Ngannouom kako bi pokušao vratiti pojas? To je pitanje postavljeno Whiteu.

"Dobro pitanje, ne znam... Teško je reći da ne zaslužuje revanš. Vidjet ćemo kako će se odviti ova priča", neodređen je bio šef UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prognoze stručnjaka

Uoči meča ESPN je, inače, kontaktirao trojicu MMA trenera, koji su dali svoje prognoze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako će se Stipe držati plana iz njihova prvog meča, hrvanja, onda vjerujem da će pobijediti. Ako ne bude, onda će biti nokautiran. Ako borbu s Ngannouom odvede u parter, onda će ga pobijediti", smatra Javier Mendez.

"Mislim da će Stipe primijeniti taktiku iz njihova prvog meča. Zašto bi je mijenjao kad mu je tada upalila. Ne kažem da Ngannou od tada nije napredovao, ali još uvijek ima velike mišiće i ako se borba rastegne na nekoliko rundi počet će se umarati jer je veliki tip. A Stipe je pokazao da se zna nositi s njegovim udarcima. Mislim da ćemo vidjeti sličnu borbu kao prvi put i vjerujem da bi Stipe trebao pobijediti. Ngannou ima velike šanse u prve dvije runde, ali nakon toga Stipe pobjeđuje", uvjeren je Marc Montoya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja se kadim na Ngannoua", poručio je Jim West. "Puno je bolji nego prije tri godine. Ovaj put bore se u nešto manjem kavezu što ide Stipi na ruku jer mu je sigurno cilj da se borba što više odvija na podu. Francis će njegove pokušaje rušenja moći neutralizirati držanjem distance", dodao je.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo