BEZ DLAKE NA JEZIKU / Šef Hajduka progovorio o nogometnoj močvari!

Hrvoje Maleš smatra da Hajduk mora biti zastupljeniji u Hrvatskom nogometnom savezu, dok Davora Šukera na mjestu prvog čovjeka hrvatskog nogometa ne vidi kao dugoročno rješenje.

8.5.2012.
14:44
VOYO logo

Zbog, kako kaže, mnogobronjih zahtjeva za intervjuom, pred novinarima se u utorak u poljudskim prostorijama pojavio predsjednik Hajduka HrvojeMaleš. Rezimirao je prvi čovjek splitskog kluba prvih godinu dana, koliko se nalazi na čelu ponosa Dalmacije.

Kaže da je ova sezona skupo plaćeno školovanje, ali iskazao je zadovoljstvo nekim stvarima, poput pomlađivanja momčadi ili sređivanja nekih financijskih dubioza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotaknuo se i šef Hajduka stanja u hrvatskom nogometu i promjenama koje HNS-u slijede za nadolazećeg EURO-a u lipnju.

"Treba promijeniti sustav. Hajduk mora biti predstavljen i Izvršnom odboru i raznim komisijama HNS-a. DavorŠuker na mjestu predsjednika? Vrijeme će pokazati svoje. Mislim da to nije dugoročno rješenje ako se križaljka slaže na nekakvim dogovorima bez jasnog koncepta", otvoreno govori Maleš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se Maleš i na ulogu koju je odigrao u obračunu s namještanjem u HNL-u.

"Za mene je Hajduk nešto posebno i to sam morao učiniti da zaštitim svoj klub. Jesam li požalio? A što sam mogao učiniti? Ni privatno ni za svoj klub nikad ne bih pristao na kompromise ili ucjene", završio je Maleš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pogledajte u našem video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo