SEDMA UTAKMICA BEZ POGOTKA: / Stao Kalinić, stala i Fiorentina

Image
Foto: AFP, FILIPPO MONTEFORTE

Drugi put u posljednje tri utakmice, nogometaši Fiorentine su remizirali. Na gostovanju kod Bologne, u 24. kolu Serie A, Viole su odigrale 1:1.

6.2.2016.
20:13
AFP, FILIPPO MONTEFORTE
VOYO logo

Gosti su poveli golom Bernardeschija u 59. minuti, iako su u tim trenucima već bili s igračem manje. Fernandez je isključen dvije minute ranije, dobio je drugi žuti karton. No, domaćini su uspjeli izjednačiti samo četiri minute kasnije. Strijelac je bio Giaccherini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostao na učinku od deset golova

Inače, Kalinićev golgeterski post traje već sedam utakmica u prvenstvu, a 13 ako računamo sva natjecanja. Kalinić je u Serie A ostao na učinku od deset golova, posljednji je zabio još prije Božića, 20. prosinca protiv Chieva. U tih sedam utakmica, Fiorentina ima tri pobjede, dva remija i dva poraza, što možda i nije loš učinak za momčad sa sredine ljestvice, ali ne i Viole koje se bore za sam vrh Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno drže treće mjesto na ljestvici, s 46 bodova, dva više od Intera koji ima i utakmicu manje. U sljedećem kolu u Firenzi sastaju se upravo te dvije momčadi. Na vrhu je Napoli s 53 boda, Juventus ima 51.

U momčadi Fiorentine nije bilo Milana Badelja koji je ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo