stabilno stanje / Schumi u postupnom buđenju iz kome!

Image
Foto: AP Images

"Kao što je i uobičajeno u ovakvim situacijama, svaki je dan drugačiji. Obitelj zahvaljuje na razumijevanju što ne želi javno iznositi detalje u vezi s Michaelovim zdravljem kako bi se zaštitila njegova privatnost", priopćila je Schumacherova menadžerica Sabine Kehm.

13.2.2014.
19:24
AP Images
VOYO logo

Sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1, Nijemac Michael Schumacher (45) još uvijek se nalazi u procesu buđenja iz umjetne kome u bolnici u Grenobleu, objavila je njegova menadžerica Sabine Kehm u četvrtak.

Schumacher je 29. prosinca prošle godine doživio tešku nesreću tijekom skijanja u francuskim Alpama udarivši glavom u kamen, te se otada nalazi u stanju inducirane kome. Njegovo trenutačno stanje ocjenjuje se stabilnim, ali kritičnim, a liječnici u posljednja dva tjedna postupno smanjuju doze sedativa kako bi ga postupno budili iz kome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što je i uobičajeno u ovakvim situacijama, svaki je dan drugačiji. Obitelj zahvaljuje na razumijevanju što ne želi javno iznositi detalje u vezi s Michaelovim zdravljem kako bi se zaštitila njegova privatnost. Kako smo i na početku objavili, nastavit ćemo iznositi sve važne novosti vezane za Michaelovo zdravstveno stanje, a postupno buđenje iz kome je dugotrajan proces. Obitelj i dalje čvrsto vjeruje u Michaelov oporavak i ima potpuno povjerenje u liječnike. Važno je ne ubrzavati oporavak kako bi se Michaelovo stanje popravljalo na kontrolirani način", priopćila je Kehm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo