Šćepovića šetali ko budalu po Koreji

Fudbaleru Partizana propao transfer na Dalekom istoku

21.1.2013.
11:57
VOYO logo

Iako je trebalo ove zime da iz Partizana pređe u južnokorejski Busan, mladi napadač Stefan Šćepović, ostaje za sada u Humskoj.

Šćepović je pre nekoliko dana boravio na Dalekom istoku, gde je trebalo da prođe lekarske preglede i potpiše višegodišnji ugovor sa tamošnjim prvoligašem Busanom, ali od transfera neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, prema njegovim rečima, ispostavilo se da je cela priča bila do te mere misteriozna da čak ni klub u koji je mislio da ide nije uopšte bio u toj priči.

- Krenuo sam u Koreju uz saglasnost kluba sa ubeđenjem da me tamo čekaju samo lekarski pregledi kako bih stavio potpis na ugovor sa Busanom. Ipak, brzo sam shvatio da neće sve ići glatko, naprotiv. Posle dva dana sedenja u Seulu otišao sam avionom u neko mesto, a zatim 30 kilometara dalje u kamp kluba. Tada sam saznao da uopšte nije u pitanju Busan nego Geongnam. Nisam želeo da sedim bez treninga, a upravo se to dešavalo u iščekivanju dogovora sa tim klubom - kaže Šćepović za Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer napadača Partizana Fakrija Šekularac, koji je posredovao u poslu s Korejcima, za transfer od kojeg su crno-beli mogli da zarade milion dolara izjavio je da nije realizovan zbog Stefanovog agenta Nikole Damjanca.

Ipak, sam fudbaler je na neki način demantovao svog menadžera, koji je napomenuo da su iz Beograda stizale laži kako se u Busanu menja kompletna uprava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ne znam situaciju u Busanu, ali znam da je u Geongnamu došlo do promene čelnika. Promocija novog predsednika je zakazana za ponedeljak. Rekli su mi da ekipa kreće na Tajland, da će se tamo videti, ali ja nisam želeo više da čekam. Ko bi mi garantovao ugovor, a možda bih ostao tamo do završetka prelaznog roka? Odlučio sam da se spakujem i vratim nazad - izjavio je Šćepović.

O narednim koracima napadač crno-belih još ne može preciznije da govori pošto se tek vratio u Srbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Rekao sam ljudima iz Geongnama da pošalju konkretnu ponudu Partizanu, a da se ja vraćam u Beograd. Ne znam šta će se dalje dešavati, želja mi je da se sve ovo što pre reši - zaključio je Stefan Šćepović.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo