A sad adio, Barcelona / Savršen dan Cristiana Ronalda i Reala!

Image

'Kraljevski klub' je uvjerljivom pobjedom protiv Levantea (4:2) pobjegao Barceloni na 10 bodova prednosti, a najbolji strijelac Reala je upisao 'hat-trick' došavši do brojke od 34 pogodaka u 33 nastupa ove sezone.

13.2.2012.
9:11
VOYO logo

Gosti su već u 5. minuti šokirali domaćine na stadionu Santiago Bernabeu pogotkom Gustava Daniela Cabrala, no dvije minute prije odmora stvari su se iz temelja promijenile.

Levanteov vezni igrač Iborra je u svom kaznenom prostoru igrao rukom, dobio drugi žuti, odnosno crveni karton te širom otvorio vrata pobjedi Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano Ronaldo je realizirao jedanaesterac, a potom je u nastavku utakmice zabio još dva pogotka u sedam minuta (50, 57), upisavši tko zna koji hat-trick u svojoj bogatoj karijeri.

Portugalac je tako stigao do brojke od 34 pogodaka u 33 nastupa ove sezone. Do kraja utakmice Karim Benzema je zabio četvrti gol za Real (66), a nešto ranije je Aroune Kone (63) samo smanjio prednost 'Kraljevskog kluba'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Real je svoj bodovni učinak podigao na 58 bodova, pobjegavši Barceloni na 10 bodova prednosti. Valencija je na trećem mjestu sa 40 bodova, a u ovom kolu je na stadionu Mestalla deklasirala Sporting iz Gijona 4:0.

Golove za Valenciju zabili su Sofiane Feghouli (33), Alberto Botía (73-autogol) i Jonas (90, 90+3). Hrvatski nogometaš Mate Bilić igrao je za Sporting od 73. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu je ostvario i Villarreal koji je na El Madrigalu slavio protiv Granade 3:1. Strijelci za domaćine bili su Marco Rubén (16), Borja Valero (64) i Júlio César (73-autogol), dok je pogodak za goste zabio Inigo Lopez (50). Granada je od 88. minute igrala bez isključenog Papea Diakhatea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo