CRNE SLUTNJE SU SE OBISTINILE ZA MARIJA MANDŽUKIĆA: / Sarri ga definitivno otpisao za Ligu prvaka

Image
Foto: Profimedia, Profimedia, Zuma Press

Hrvatski napadač u narednim mjesecima namjerava u miru donijeti odluku o nastavku karijere

3.9.2019.
20:50
Profimedia, Profimedia, Zuma Press
VOYO logo

Mario Mandžukić jedan je od gubitnika ovog prijelaznog roka. Iako je dolaskom MaurizijaSarrija postalo jasno da neće kao do sada biti udarna igra talijanskog prvaka odlučio je ostati u klubu u barem do siječnja.

Tijekom ljeta spominjali su se Manchester United, Bayern, Milan, Borussia Dortmund i drugi, međutim sve je na kraju palo u vodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjedi na klupi

Talijanski velikan, kao i svi ostali sudionici Lige prvaka, sada moraju Uefi prijaviti popis igrača na koje računaju u tom natjecanju, a za Mandžukića je uslijedio novi šok. Nakon što je prva dva kola Serie A prosjedio na klupi za pričuve, hrvatski napadač najvjerojatnije izvisio je i na Sarrijevom popisu igrača koji će igrati u Ligi prvaka. Njegovu poziciju popunit će Argentinac Gonzalo Higuain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njega, na Sarrijevom s popisa za najcjenjenije klupsko nogometno natjecanje ispao je i EmreCan.

Ostane li Mandžukić i nakon siječnja u Juveu, klub će ga moći prijaviti za drugu fazu natjecanja. To im i ne bi bilo loše jer je napadač mnogo puta pokazao da je igrač za velike utakmice. Zabio je u dresu Bayerna u finalu Lige prvaka s Borussijom 2013. kao i protiv Reala 2017. tada u dresu Juvea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo