Sandra Perković poslala upozorenje konkurenciji

29.5.2014.
18:14
VOYO logo

Perković i Šimić iza sebe imaju odlične nastupe u Šangaju gdje su popravljale osobne rekorde i najbolje rezultate u svijetu ove sezone. Perković je potvrdila apsolutnu dominaciju u bacanju diska još jednom prebacivši famoznu daljinu od preko 70 metara.

"Osjećam se odlično, spremna sam za velike stvari. Nadamo se da Šangaj nije ostavio puno traga na mome tijelu, dobro smo se oporavili i dobro smo trenirali. Nismo se baš štedjeli i sada ćemo vidjeti kako će biti. Konkurencija je jaka, došla je i Nadine Müller koja ove godine ima blizu 68 metara. Rekord stadiona je u mojim rukama, ali bilo bi ga lijepo popraviti. Idemo im pokazati koliko smo spremni", poručila je Perković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastičan početak sezone ima i Ana Šimić koja je pak već dva puta popravljala osobni rekord i najbolji rezultat sezone u svijetu. Šimić je na najbolji mogući način odradila kinesku turneju i želi na isti način nastaviti i u Eugeneu.

"Nakon svih muka koje smo imali s vizom koju sam zbog nedostatka termina jedva dobila, osjećam se kao da mi je pao kamen sa srca. Došla sam tu, opuštena i željna visina. Dat ću sve od sebe, konkurencija je strašna, ali možda mi to bude dobar motiv za let preko 195 cm i više. Danas se sastajem s menadžerima Nikea, žele da postanem dio njihovog tima i veselim se potpisivanju ugovora jer to je prva stanica gdje idu moji uvjeti na bolje", dodala je Šimić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema rasporedu natjecanja Perković će nastupiti u subotu u 4 sata po hrvatskom vremena dok će Šimić nastupiti također u subotu, ali od 22 sata po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo