Impresivna Hrvatica opet razbila konkurenciju!

Hrvatska bacačica diska Sandra Perković ostvarila je i treću pobjedu u trećem nastupu u Dijamantnoj ligi ove godine. Na mitingu u Oslu je osvojila prvo mjesto uz hitac od 64.89 metara.

7.6.2012.
19:23
VOYO logo

Nakon pobjeda u Šangaju i Eugeneu, 22-godišnju Zagrepčanku je u norveškoj prijestolnici dočekala najjača konkurencija dosad, predvođena Njemicom Nadine Müller, svjetskom doprvakinjom i vlasnicom najboljeg ovosezonskog rezultata, te Kubankom Yarelis Barrios, aktualnom olimpijskom doprvakinjom. No, nijedna od njih nije ugrozila pobjedu europskoj prvakinji kojoj je to ukupno peto slavlje u Dijamantnoj ligi u karijeri.

Pobjednički je hitac hrvatska atletičarka ostvarila u četvrtoj seriji, a treba spomenuti i da bi sa svojim drugim današnjim hicem po duljini (63.69) također osvojila prvo mjesto. Druga je na koncu bila Müller (63.60), a treća Barrios (63.57).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perković, dakako, vodi u poretku Dijamantne lige u svojoj disciplini s maksimalnih 12 bodova. Sljedeći bi nastup u elitnoj seriji mitinga trebala imati 6. srpnja u Parizu, a prije toga je u Helsinkiju (27. lipnja - 1. srpnja) čeka Europsko prvenstvo na kojem će braniti naslov iz Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo