'Nema nervoze! Nakon toga mogu spavati s bilo kim'

Uz sjajni veslački četverac, Sandra Perković najveća je hrvatska uzdanica za medalju na Olimpijskim igrama u Londonu.

1.8.2012.
17:29
VOYO logo

"Nema nervoze. Ima malo, recimo, uzbuđenja zbog ove velike ceremonije. Olimpijske igre su svake četiri godine, imaju svoju čar i zato mi je drago što sam u Londonu", rekla je Sandra i otkrila koja je njen trener Ivan Ivančić, kudikamo nervozniji od nje.

"Ipak je meni lakše kao sportašici. Ja imam dolje disk i ja znam kako mogu, a kako ne mogu. On je samo tamo da stoji, da govori i teže je biti trener nego sportaš u takvim situacijama. Inače je obrnuto."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Olimpijskom selu vlada sjajna atmosfera, Perković se smjestila u sobu s preponašicom Nikolinom Horvat koju će u srijedu morati 'izbaciti' iz sobe:

"Nikolina u srijedu napušta moju sobu. Kao svakom velikom sportašu treba mi mir i fokus. Ne bih joj htjela smetati uoči smetati, ne bih htjela da ona meni smeta. Nakon toga mogu spavati s bilo kim", rekla je kroz smijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Sandre je sjajna sezona, dominirala je gotovo cijelu godinu u kojoj je u velikom stilu osvojila Dijamantnu ligu i obranila naslov europske prvakinje u Helsinkiju.

"Ova sezona je stvarno bila fantastična, ali htjela bih da ovdje bacam najdalje ove godine. Dat ću sve od sebe pa ćemo vidjeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jaka konkurencija ne opterećuje je previše.

"Ne opterećujem se konkurencijom. Ja sam došla tu baciti koliko vrijedim i koliko mogu, a koliko će one baciti to je na njima i njihovim trenerima", zaključila je u razgovoru za Media servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo