ZVIJEZDA IZ DUBRAVE / 'Sandra je dobrica, ali dobrica s karakterom'

Hrvatska ima pravu žensku sportsku superzvjezdu i to u pravom smislu te riječi. Sandra Perković prvo je postala olimpijska prvakinja, a zatim je isključila mobitel i pustila novinare i ljude iz Olimpijskog odbora da je čekaju. Njezina baka i susjedi kažu, Sandra je dobrica, ali dobrica s karakterom.

6.8.2012.
17:28
VOYO logo

Broji baka Ruža medalje, ali tko bi ih mogao sve prebrojati? Uskoro stiže i jedna još malo zlatnija od svih drugih. Bio je užitak pratiti kako Sandra baca disk sve do zlata, ali drukčije je to promatrati kad ste baka.

A unuka se opet pobrinula da se o njoj piše. Nakon što je naciju bacila u trans, jučer se nije pojavila na presici. Malo je s obitelji slavila, nije se javljala na mobitel i uspjela je dobro naljutiti ljude iz hrvatskog Olimpijskog odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Valjda je tako ona htjela. Ne može njoj nitko reći što i kako", kaže Sandrina baka Ruža.

Sandra je oduvijek imala karakter. Valjda drukčije i ne bi mogla biti najbolja na svijetu. "S kime se god počupala, taj bi bio na podu. Živa je bila, uvijek je htjela biti prva", kaže Ruža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njenoj Dubravi svi pričaju samo o svojoj trenutno najpoznatijoj stanovnici i željno iščekuju Sandrin povratak. Jer Sandra nije samo sportska zvijezda. Ona je za susjede "lijepa, krasna i pristojna cura".

Nakon svega, teško će moći zadržati potpunu privatnost. A ponosni susjedi već kuju planove za nova slavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je njihova susjeda na vrhu Olimpa, a još nedavno je vodila bitku za život, lani i za čast. Sada je stigao trenutak za veliko slavlje. A kako komentirati mali jučerašnji incident s nepoštivanjem obveza? Za mnoge neprihvatljivo ponašanje, ali Sandra je shvatila da je istinska zvijezda pa je pustila druge da je malo čekaju. Tko bi joj nakon svih uzbuđenja i radosti to i mogao zamjeriti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo