SANDRA I SLUŽBENO NAJBOLJA NA BALKANU: / 'Laska mi što sam ispred Novaka Đokovića'

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Hrvatska atletičarka Sandra Perković proglašena je najboljom sportašicom Balkana za prošlu godinu u tradicionalnom izboru Bugarske novinarske agencije (BTA).

19.1.2017.
23:13
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

"Presretna sam i ponosna što sam izabrana za najbolju sportašicu regije, a također mi laska što predvodim velika imena u ovom izboru poput Novaka Đokovića", rekla je Perković za HRT.

"Trenutačno se nalazim na pripremama u Splitu, a ovaj izbor mi je dodatni motiv za još bolje rezultate. Odlično se osjećam, dobro sam se odmorila i sada sam spremna za nove pobjede i nove daljine. Prvenstveno želim u svoje ruke vratiti svjetsko zlato, to mi je najveći cilj ove godine i vjerujem da ću u tome uspjeti.2017. godina za mene je krenula odlično, nakon dugog niza godina prepoznat je rad i trud moga tima", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izboru je, inače, sudjelovalo deset agencija sa Balkana, a Sandra je dobila 82 od ukupnih 100 bodova. Na taj način prekinula petogodišnju dominaciju Novaka Đokovića koji je ove godine osvojio treće mjesto. Druga je Grkinja Ekaterini Stefanidi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska atletičarka u 2016. je obranila naslov olimpijske pobjednice u bacanju diska, četvrti put zaredom je europska prvakinja, a petu ukupna pobjednica Dijamantne lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo