Samo u Srbiji - crveni karton pomoćnom sudiji

Glavni sudija isključio svog pomoćnika zbog psovanja igrača

13.11.2013.
22:34
VOYO logo

Susret 12. kola Prve opštinske lige Lazarevca između Rudara iz Zeoke i Dimitrija Tucovića (3:1) ostaće upamćena po novom bizarnom incidentu u srpskom fudbalu.

Ovoga puta, u glavnoj ulozi bili su Marko Jakovljević (glavni sudija), Đorđe Janković (igrač Dimitrija Tucovića) i pomoćnog sudije Miloša Pavlovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač domaćih i pomoćni arbitar ušli su u verbalni sukob, koji je na kraju morao da rešava glavni delilac pravde. Prvo je pokazao direktan crveni Jankoviću, da bi odmah zatim istom merom kaznio i svog pomoćnika.

Kako je Jakovljević rekao u neformalnom razgovoru za "Žurnal", tako je želeo da spreči veći incident jer je procenio da bi došlo do fizičkog obračuna da ih nije ohladio isključenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se u propisima dozvoljava ovakva odluka glavnog sudije, ostaje da se vidi, kao i odluka sudijske komisije jer se retko dešava da sudija zbog psovki bude isključen.

Rudaru je ovo bila deseta pobeda u 12 kola ove sezone i sada zaostaju samo dva boda u odnosu na vodeću Mladost iz Čibutkovice. S druge strane, domaćim tim iz Šušnjara je već deseti put izgubio meč ove sezone, i biće mu vrlo teško da sačuva svoj status u Prvoj opštinskoj ligi Lazarevca, jer zauzima poslednju poziciju sa samo dva osvojena boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo