UZBUDLJIVI MONOVOLUMEN / S trake u Wolfsburgu krenuo Golf Sportswan

Image

U Volkswagenovoj tvornici Wolfsburg s proizvodne trake sišao je nasljednik Golfa Plus, prvi Golf Sportsvan.

10.2.2014.
10:52
VOYO logo

Riječ je o vozilu refleks srebrne boje s opremom Highline, panoramskim krovnim otvorom i 1,4 l TSI motorom sa 110 kW (150 KS)1. Prilikom uvođenja na tržište u proljeće plasirat će se treća varijanta karoserije Golfa sa šest novih, štedljivih motora.

Pored klasičnog Golfa i modela Golf Variant, Golf Sportsvan upotpunjuje seriju modela Golf 7 kao treća varijanta karoserije. Sa svojim estetskim proporcijama i dizajnom oštrih obrisa Sportsvan je jedan od najuzbudljivijih novih kompaktnih monovolumena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stražnja klupa s tri sjedala je djeljiva i preklopiva i može se pomaknuti za čak 180 mm u uzdužnom smjeru. Ako se utovarna površina koristi sve do naslona prednjih sjedala i krova, na raspolaganju je maksimalni obujam od preko 1.500 litara.

Prilikom uvođenja na tržište u proljeće za Golf Sportsvan će biti dostupno šest novih motora (četiri TSI i dva TDI motora). Svi su opremljeni start-stop sustavom u sklopu serijske opreme i svi zadovoljavaju normu ispušnih plinova Euro 6. U usporedbi s prethodnikom potrošnja se mogla smanjiti za čak 19 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golf Sportsvan na hrvatsko tržište dolazi u srpnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo