12. ožujka / S najjačim snagama u derbi svih derbija: Tucak odabrao 13 za spektakl sa Srbijom

Image
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL

Hrvatska će u punom sastavu dočekati Srbiju u Sisku 12. ožujka

3.3.2019.
15:13
gtres/Gtres/PIXSELL
VOYO logo

Deset dana prije izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak sastavio je popis igrača koji će se 12. ožujka suprotstaviti Srbiji u Sisku u okviru Europa kupu/Svjetskoj ligi.

Premda su obje reprezentacije osigurale plasman na završni turnir Europa kupa koji će se početkom travnja održati u Zagrebu, jasno je bilo da Tucak neće kalkulirati sa sastavom, pa se odlučio na najjači mogući u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga je očekivano da će se u sisačkom bazenu u derbiju svih derbija protiv susjeda naći istih 13 igrača koji su minulog ljeta na Europskom prvenstvu u Barceloni osvojili broncu.

To su redom: vratari Marko Bijač i Ivan Marcelić, braniči Andro Bušlje, Marko Macan, Ivan Buljubašić, vanjski Xavi Garcia, Maro Joković, Lovre Miloš, Anđelo Šetka, Ante Vukičević, Lovre Fatović te centri Luka Lončar i Josip Vrlić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici ovih ekipa u Srbiji slavio je domaćin nakon izvođenja peteraca, pa bilo kakvom pobjedom Barakude će potvrditi prvo mjesto u skupini u kojoj Rumunjska očekivano nema ni boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo