RUKOVAO SE SA ŠOŠTARIĆEM, ZAGRLIO S IGRAČICAMA I OTIŠAO U VJEČNOST: / Objavljene posljednje snimke Zlatka Saračevića

Image

Saračević se radovao pobjedi svojih igračica, no nakon utakmice mu je pozlilo nakon čega je hitno prevezen u koprivničku bolnicu

22.2.2021.
10:37
VOYO logo

Legenda hrvatskog rukometa i trener Podravka Vegete Zlatko Saračević (59) umro je u nedjelju navečer u bolnici u Koprivnici nakon što mu je pozlilo poslije utakmice protiv Lokomotive.

Image
BIVŠI SUIGRAČI I PRIJATELJI OPRAŠTAJU SE OD SARAČEVIĆA: /

Kajba potpuno shrvan - 'Tebi prijatelju mir i spokoj, a oni neka gore u paklu'

Image
BIVŠI SUIGRAČI I PRIJATELJI OPRAŠTAJU SE OD SARAČEVIĆA: /

Kajba potpuno shrvan - 'Tebi prijatelju mir i spokoj, a oni neka gore u paklu'

Saračević je nakon utakmice i pobjede bio dobro raspoložen. Napustio je dvoranu i svojim automobilom kući vozio trenericu vratarki Barbaru Stančin. Na jednom od koprivničkih semafora mu je pozlilo, te je Stančin odmah pozvala hitnu pomoć koja je stigla vrlo brzo. Sumnjalo se na srčani udar, liječnici su mu dugo pružali pomoć, ali nažalost nisu ga uspjeli spasiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnja izjava

"Čestitam curama što su izdržale sve ovo. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan. Bilo je najvažnije smiriti cure jer smo s jedne strane bili u teškoj situaciji što se tiče Lige prvakinja i ti porazi su djelovali. Bio je to pravi derbi, Lokomotiva je prava ekipa u kojoj igra sedam osvajačica brončane medalje i šteta što nije bilo publike da vidi jedan superkvalitetan meč. Na kraju su odlučili naša širina i kvaliteta koju još uvijek imamo", rekao je Saračević nakon pobjede nad Lokomotivom što je ujedno ostala njegova zadnja izjava za medije.

Podravka je pak objavila na YouTube kanalu snimku utakmice s Lokomotivom koja je ujedno i jedan od posljednjih videozapisa preminule legende. Posebno je zanimljivo vidjeti kako je dočekao kraj susret. Pružio je ruku treneru Lokomotive Nenadu Šoštariću i sucima pa pozvao igračice na zajednički zagrljaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video od 1:30:00

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas je svoju ekipu vodio u još jednoj važnoj utakmici koju su pobijedile za svog trenera koji je beskrajno vjerovao u njih. Pratio je svaki njihov korak i gotovo tri godine prolazio sve tuge i radosti zajedno s njima. Bio je to posljednji zagrljaj s ekipom koju je obožavao i s kojom je ostvario velike rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveću bol ostavio je svojoj predivnoj supruzi Korneliji, koja je bila njegova velika podrška i snaga kroz život. Ovim putem u ime cijelog Rukometnog kluba Podravka s.d.d., svih zaposlenika i igračica izražavamo najiskreniju sućut supruzi Korneliji, sinu Noelu i kćeri Anji te ostaloj ožalošćenoj obitelji i prijateljima. Mi ćemo ga pamtiti kao velikog čovjeka koji je puno napravio za hrvatski rukomet, a posebno po velikom tragu koji je ostavio u Rukometnom klubu Podravka", poručili su iz kluba nakon ove tragedije.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo