BABIĆ PRED OTKAZOM: / Predsjednik HRS-a najavio konačnu presudu izborniku! S njim odlaze Balić i Metličić?

Image
Foto: PIXSELL
29.1.2017.
8:29
PIXSELL
VOYO logo

Hoće li izbornik Željko Babić dobiti otkaz? Pitanje je koje se prometnulo u prvi plan nakon razočaravajućeg završetka turnira.

SVE O SVJETSKOM PRVENSTVU PROČITAJTE OVDJE.

Naime, Hrvatska je Sloveniju, u susretu za treće mjesto koji se u subotu navečer igrao u Bercy areni, vodila osam razlike, da bi onda - stala!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenija je u posljednjih petnaest minuta pretrčala, pregazila kauboje i po prvi puta u svojoj povijesti osvojila medalju na Svjetskim prvenstvima.

VELIKA ANKETA: Treba li Babić ostati ili otići s mjesta izbornika hrvatske reprezentacije?

http://www.dailymotion.com/video/x59ycdo_slovenia-croatia-highlights_sport

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOVI ŠOKANTAN PORAZ U PARIZU:

Sve pokvarili

Stvarno je neobjašnjiv taj njihov pad. Imati toliki kapital, a onda ga ispustiti. Babić je nakon susreta kazao kako su njegovi pulenovi fizički pali. Istina bi mogla biti i u mentalnoj iscrpljenosti nakon drame polufinala protiv Norveške.

Kako bilo, sve ono dobro što su kaubojinapravili do sad na turniru, od plasmana u četvrtfinale, preko veličanstvene pobjede protiv Španjolske, pa do herojske bitke u srazu s Norveškom. pokvarili su protiv Dežele. Slovenija je, ipak, razočarenje. Jer jednostavno, takav pad, takva velika crna rupa, neobjašnjiva, ne smije se događati. Nikad! Stoga, počelo se špekulirati kako će izbornik Babić i njegov stručni stožer dobiti otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sazvana sjednica Upravnog odbora u utorak s početkom u 14 sati

"Nakon razgovora sa svim članovima Upravnog odbora, sazvao sam sjednicu Upravnog odbora u utorak s početkom u 14 sati. Jedina točka sjednice Upravnog odbora bit će odlučivanje o povjerenju izborniku Željku Babiću, koordinatoru Ivanu Baliću i stručnom stožeru hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije", kazao je predsjednik HRS-a Grahovac na službenoj web-stranici.

Babić je svoju ostavku nudio nakon ispadanja od Poljske u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Riju, ali mu je ukazano povjerenje pred nastup na Svjetskom prvenstvu. Izbornik je na pitanje novinara RTL-a namjerava li dati ostavku kazao da o tome "mora razgovarati sa suprugom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo