Rezultati ankete / Zanimljiv izbor: Čitatelji portala Vijesti.hr odabrali najboljeg trenera PPD Zagreba u protekle dvije godine

Image
Foto: Davor Javorovic/Goran Stanzl/Igor Kralj/PIXSELL

U jučerašnjoj anketi pitali smo vas koji vam je trener Zagreba u posljednje 'kolodvorske' dvije godine

7.12.2018.
15:00
Davor Javorovic/Goran Stanzl/Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U posljednje dvije godine rukometni klub PPD Zagreb postao je pravi 'kolodvor' za trenere. 

Čak šestorica stručnjaka, što poznatih, što nepoznatih, izmijenilli su se na klupi na klupi najboljeg hrvatskog rukometnog kluba. Posljednji je Lino Červar, ujedno i izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, koji će otići s klupe krajem godine, a zamijenit će ga Tonči Valčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jučerašnjoj anketi pitali smo vas koji vam je trener Zagreba u posljednje 'kolodvorske' dvije godine, a rezultati su izuzetno zanimljivi.

Za pretpostaviti je bilo da će pobijediti Veselin Vujović, crnogorski trener koji je Zagreb skoro uveo u Final Four Lige prvaka, no on je s 23 posto glasova zauzeo tek drugo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerljivo prvo mjesto s 65 posto glasova osvojio je Silvio Ivandija, trener koji je u Zagrebu proveo samo šest mjeseci, a zadatak mu je bio popraviti Vujovićev tadašnji neuspjeh. Ivandija je od listopada 2016. do travnja 2017. godine uspio podići formu Zagreba i ipak proći do osmine finala Lige prvaka. Njegov otkaz došao je iznenadno, a konkretnih razloga je nedostajalo.

Najgore je u anketi prošao Kasim Kamenica s 0 posto glasova, Lino Červar dobio je tek tri posto, Slavko Goluža dva posto, dok je Zlatko Saraćević dobio sedam posto.
Kako će Tonči Valčić kotirati među navijačima, vidjet ćemo iza nove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo