Zagrebaši žele Linu Červara!

Rukometaši CO Zagreba trebali su u utorak gostovati u Beogradu kod Crvene zvezde u utakmici SEHA lige. Beograđani su se javili i odgodili susret jer igraju kolo nacionalnog prvenstva.

21.2.2012.
11:09
VOYO logo

"Kako se 'crveno-beli' nisu uopće javili, ostajemo u Zagrebu. Barem će trener imati više dana za pripreme subotnje utakmice Lige prvaka protiv Kadettena", rekao je Bartol Kaleb, direktor kluba.

Uoči posljednjeg kola Lige prvaka zagrebaši zasad znaju sigurno ime jednog od moguća tri suparnika. To je španjolski Ademar. Drugi mogući suparnik bit će makedonski Metalurg našeg trenera Line Červara ili slovenski Koper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rado bismo vidjeli Červara u Areni, ali ni Koper nije loš izbor. To su momčadi s kojima možemo bez problema igrati, a tako i protiv Ademara. E, onaj treći iz skupine B bit će vrlo zeznut. To može biti poljsko Kielce, njemački Fuchse, mađarski Veszporem ili ruski Čehovski medvjedi. Tko god bude u ždrijebu, bit će opasan", istaknuo je Bartol Kaleb.

Trener Zagreba Ivica Obrvan koncentriran je na gostovanje Kadettena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Švicarci će imati veći motiv jer pobjedom mogu biti treći, pod uvjetom da Savehof na svom parketu ne iznenadi Barcelonu", istaknuo je Obrvan. Ivano Balić vjerojatno neće igrati protiv švicarskog prvaka, ali će biti spreman za osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo