IDU PO PUNI PLIJEN / Zagrebaši optimistični uoči Magdeburga: 'Idemo se nadmetati! Nećemo doći s bijelom zastavom'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

PPD Zagreb uoči 13. kola ima osam bodova i trenutačno drži šesto mjesto, posljednje koje vodi u play-off za plasman u četvrtfinale. Poljska Wisla Plock je stepenicu niže s bodom manje i utakmicom više. Posljednji, osmi je Porto s tri boda i susretom manje

20.2.2023.
16:08
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon drame i neuspjelog putovanja prema Portugalu, rukometaše PPD Zagreba čeka posljednja je domaća utakmica u skupini Lige prvaka, ogled protiv Magdeburga koji je po rasporedu zakazan za srijedu s početkom u 20:45 u Areni Zagreb.

Image
EVO NA KOGA RAČUNA /

Perkovac objavio popis: Vratio je stožerna imena s kojima smo bili u vrhu svjetskog rukometa

Image
EVO NA KOGA RAČUNA /

Perkovac objavio popis: Vratio je stožerna imena s kojima smo bili u vrhu svjetskog rukometa

Nakon dvoboja protiv Bundesligaša u srijedu Zagrebaše čekaju još dvije utakmice do kraja natjecanja po skupinama. Gostovanje u Danskoj protiv GOG-a 1. ožujka, te odgođeni susret u Portugalu protiv Porta za koji još nije poznat novi termin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Idemo dati apsolutno sve od sebe'

"Potpuni je fokus na utakmici s Magdeburgom. Sve što se dogodilo u zadnjih tjedan dana sada je iza nas i cilj je pripremiti se te dati apsolutno sve od sebe. Moramo biti fanatični u obrani i koncentrirani svih 60 minuta.

Njihov roster je malo promijenjen uslijed nekoliko ozljeda i ulaznih transfera međutim sve su to sjajni igrači. Kao i uvijek, ponavljam da je sve na nama", rekao je Goluža i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nećemo izaći na teren s bijelom zastavom'

"Vjerujemo u sebe, vjerujemo da možemo pružiti dobar otpor i vjerujemo da imamo kvalitetu za nadmetati se s Magdeburgom koji je svakako u ovoj utakmici favorit na papiru međutim, mi na teren sigurno nećemo izaći s bijelom zastavom.

Ulaznice za utakmicu protiv Magdeburga su besplatne i mogu se podići na blagajni Arene Zagreb na dan utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za početak bih htio reći kako mi je drago bilo vidjeti onoliki broj ljudi na tribinama protiv momčadi Paris Saint-Germaina prošlo kolo. Od mog dolaska u klub, cilj je, osim naravno napredovati rezultatski, bio i vratiti ljude u dvoranu.

Mislim da smo u tome uspjeli usporedimo li posjećenost utakmice protiv PSG-a s onom protiv GOG-a u prvoj domaćoj utakmici ove sezone," rekao je rukometaš Timur Dibirov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se Magdeburga tiče, riječ je o vrhunskoj momčadi. Prve utakmice ove sezone se sjećam utoliko što sam pretrpio ozljedu glave na njoj. Moramo biti fokusirani, smanjiti tehničke pogreške i odigrati najbolje što znamo ako želimo stići do novih bodova," dodao je 39-godišnji Rus.

PPD Zagreb uoči 13. kola ima osam bodova i trenutačno drži šesto mjesto, posljednje koje vodi u play-off za plasman u četvrtfinale. Poljska Wisla Plock je stepenicu niže s bodom manje i utakmicom više. Posljednji, osmi je Porto s tri boda i susretom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Magdeburg je drugi sa 16 bodova, koliko ima i Veszprem na trećem mjestu. U vodstvu je PSG s 20 bodova. Podsjetimo, prve dvije ekipe izborit će direktan plasman u četvrtfinale, iduće četiri ekipe idu u play-off, a za zadnja dva kluba u skupini završava europska priča.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo