VRATIT ĆE SE: / Mirko Alilović suznih očiju odgovarao na pitanje o reprezentaciji

Image

U nedjeljnom finalu rukometne SEHA lige vratar Mirko Alilović bio je jedan od junaka pobjede mađarskog Veszprema protiv Vardara (28:26).

4.4.2016.
19:55
VOYO logo

Alilović je zamolio izbornika Željka Babića da ga izostavi s kvalifikacija za Olimpijske igre u Rio de Janeiru zbog pritisaka javnosti nakon Europskog prvenstva u Poljskoj na kojem nije bio u očekivanom izdanju. U ponedjeljak je Babić na konferenciji za novinare spomenuo Alilovića i kako računa na njega u budućim akcijama.

'Razlozi izostanka nisu rukometni'

Na pitanje novinara Balkan Handballa o reprezentaciji, Alilović je emotivno reagirao. Suze su krenule, priznao je da mu je teško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi lako, ali želio bih zahvaliti publici u Varaždinu kako me je dočekala. Ovo nije moja konačna odluka oko igranja za reprezentaciju. Razlozi mojeg neigranja nisu rukometni. Meni je moja obitelj iznad svega i da se njih napada zbog mene, ne pada mi na pamet. Za reprezentaciju sam uvijek davao sve od sebe i igrao svim srcem,"rekao je Alilović i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Veszpremu branim dobro i, što je najvažnije, branim s osmijehom na licu. Stvarno ne znam što me koči kada branim za Hrvatsku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo