[VIDEO] PRIZORI KOJE ZAISTA VRIJEDI VIDJETI: / Pogledajte što se događalo u svlačionici i kako su naše rukometašice proslavile pobjedu

Image

Senzacionalni plasman u polufinale naše su rukometašice proslavile vrlo emotivno još na terenu, ali u svlačionici je pak nastala ludnica

15.12.2020.
20:56
VOYO logo

Hrvatske rukometašice izborile su plasman u polufinale Europskog prvenstva u Danskoj nakon što su u susretu posljednjeg kola drugog kruga pobijedile Njemačku sa 23-20 (12-12).

Osim što su po prvi put u povijesti ušle u borbu za odličja, hrvatske rukometašice su ulaskom u polufinale izborile direktan plasman na Svjetsko prvenstvo 2021. kojem će domaćin biti Španjolska. Hrvatske rukometašice na svjetskoj smotri nisu sudjelovale od 2011.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ludo slavlje

Nakon što je u prvom današnjem dvoboju Nizozemska dobila Rumunjsku, bilo je jasno kako Hrvatsku u polufinale vodi i poraz s jednim golom razlike. Međutim, odabranice Nenada Šoštarića su fantastičnom predstavom, posebice u drugom poluvremenu, izborile pobjedu, već petu na prvenstvu.

Senzacionalni plasman u polufinale naše su rukometašice proslavile vrlo emotivno još na terenu, ali u svlačionici je pak nastala ludnica. Kako je to sve izgledalo pogledajte u snimkama ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo