[VIDEO] ČERVAR OBJASNIO ŠTO SE DOGODILO U FINALU: / Izbornik otkrio kada je sve pošlo po zlu - 'Tada smo izgubili sve'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Već pred sam kraj izbornik Lino Červar je pomalo izgubio živce

26.1.2020.
18:45
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska je doprvak Europe! U finalu pred oko 12 tisuća hrvatskih navijača i još ponešto španjolskih i domaćih u Tele 2 Areni u Stockholmu, Kauboji su izgubili od Španjolske sa 22:20 i osvojili srebro. Bila je to prava triler-utakmica prepuna preokreta, rovoske borbe i prelijepog rukometa, a na kraju je Hrvatska ipak ostala bez zlata u fotofinišu utakmice.

Image
ON JE MORAO BITI S REPREZENTACIJOM NA EURU: /

Bi li s njim uzeli zlato? 'Držim se svog mišljenja, pa makar bilo i posljedica'

Image
ON JE MORAO BITI S REPREZENTACIJOM NA EURU: /

Bi li s njim uzeli zlato? 'Držim se svog mišljenja, pa makar bilo i posljedica'

Već pred sam kraj izbornik Lino Červar pomalo je izgubio živce, što je u potpunosti razumljivo jer nije baš lako izgubiti finale i to jedino koje nije osvojio. Nakon utakmice, Červar se oprostio od reprezentacije i europskih i svjetskih prvenstava, ali vodit će je još kroz kvalifikacije za OI kao i na samim Igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U rovoskoj borbi koja je bila, oni su imali širinu i iskustva... Nama nije igrao Cindrić nismo imali raspoložene vanjske. Poklekli smo zadnjih par minuta. Čestitam igračima na svim utakmicama, na finalu. Šteta je za ovo finale, moramo se pomiriti s time i biti zadovoljni sa srebrom. Ponosan sam, krvavo smo zaradili ovo finale, ali imali su bolje šanse. Golman im se dobro držao i razbranili smo ga, spriječio je nekoliko velikih šansi u zadnjih pet minuta i tu smo izgubili sve", pojasnio je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo biti ponosni i ponosno se vratiti kući. U životu ne možemo sve dobiti, moraš biti zadovoljan onim što imaš. Sve te medalje koje sam osvojio, ne mogu se ni na što žaliti, mogu samo s ponosom gledati svoju karijeru. Zahvalan sam svima koji su bili uz mene, nemam si što predbaciti, ja sam zadovoljan svojom karijerom, neću više voditi ekipu, s time sam se oprostio... Danas nismo bili regenerirani i nismo imali siline, ali treba im skinuti kapu. Možemo s ponosom ići kući. Posvetio bih srebro svojoj obitelji, ženi, djeci, unučadi", završio je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo