TELEMACH POTEZ DANA / Vi ste odabrali! Sjajan prodor i pogodak Danca Gidsela kroz njemačku obranu Telemach je potez dana

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV

27.1.2024.
12:02
VOYO logo

I napokon su poznati! Dvije selekcije koje će se boriti za europsko zlato su olimpijski pobjednici Francuzi i svjetski prvaci Danci.

Francuska je u polufinalu nakon produžetaka pobijedila Šveđane dok je Danska u 60 minuta slomila Njemačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajne poteze vidjeli smo na obje utakmice, a u utakmici koju ste mogli pratiti na RTL-u briljirali su vratari. Ipak, u izboru Telemach potez dana najviše vas je glasalo za Gidselov prodor kroz Njemačku obranu (54 %). Na drugom mjestu našao se njemački golman Wolff i njegov obranjeni zicer (36 %) dok je na trećem mjestu obranjen sedmerac Niklasa Landina (10 %).

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Sutra je na rasporedu posljednji dan ovogodišnjeg prvenstva. Od 14:40 sati na RTL-u pratite emisiju 'Vrijeme je za rukomet' te utakmicu za 3. mjesto (15:00). Nakon toga slijedi veliko finale između Francuske i Danske s prijenosom od 17:45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ne zaboravite, tijekom svake naše emisije 'Vrijeme je za rukomet' imate priliku glasati za Telemach potez dana. Skenirajte QR kod na ekranu i odaberite tko vas je od rukometaša najviše oduševio.

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom i Telemach Hrvatska!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo