VELIKO PRIZNANJE: / Tri hrvatska rukometaša među najboljima u Europi

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Hrvatski rukometaši Zlatko Horvat (PPD Zagreb), Renato Sulić (Vezprem) i Marko Tarabohcia (Wisla Plock) izabrani su u momčad kola Lige prvaka, objavio je EHF na svojoj službenoj Facebok stranici.

21.3.2016.
15:28
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Osim njih su se još nalaze i vratar BorkoRistovski (Rhein-Neckar Löwen), UweGensheimer (Rhein-Neckar Löwen), MichalJurecki (Vive Tauron Kielce) i JohanJakobsson (SG Flensburg-Handewitt). Također još uvijek možete glasati za igrača kola i to ovdje.

Poraz Zagreba

Podsjetimo na to da su rukometaši PPD Zagreba poraženi pred svojim navijačima od Rhein-Neckar Löwena u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Vodeći sastav Bundeslige slavio je u Areni s 24-23 i približio se plasmanu u četvrtfinale koje će loviti iduće nedjelje u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebaši su prošle sezone dogurali do četvrtfinala najelitnijeg kontinentalnog natjecanja, a trener Veselin Vujović je upravo zbog toga uoči utakmice istaknuo da bi ispadanje od Löwena doživio kao korak unatrag. No, i sam Vujović je bio svjestan da ga čeka vrlo težak o čemu svjedoči i njegov položaj na ljestvici njemačkog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo