UVJERLJIVO NAJČUDNIJA IZJAVA DO SADA NA SP-U: / Evo što je izbornik Slovenije rekao nakon 29 primljenih golova od Koreje

Image
Foto: Profimedia

Nakon utakmice uslijedila je jedna, također pomalo bizarna, izjava njihova izbornika Ljubomira Vranješa

15.1.2021.
9:24
Profimedia
VOYO logo

Slovenija je u skupini H otvorila Svjetsko prvenstvo uvjerljivom 51-29 pobjedom protiv Južne Koreje. Bila je to rekordna pobjeda slovenske reprezentacije na svjetskim prvenstvima, a naši susjedi su prvi put postigli više od 50 golova.

Do sada su rekordne pobjede bile protiv Angole sa 42-25 u Francuskoj 2017. i protiv Kuvajta sa 34-17 u Tunisu 2005. godine. Sloveniju su do pobjede predvodili Gajić s 10, te Janc s devet golova, dok je u suparničkim redovima najefikasniji bio Kim sa šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] BIZARNA ODLUKA NA SP-U: /

Slovenci 'utrpali' 51 gol J. Koreji, a nakon utakmice nisu mogli vjerovati što su organizatori napravili

Image
[VIDEO] BIZARNA ODLUKA NA SP-U: /

Slovenci 'utrpali' 51 gol J. Koreji, a nakon utakmice nisu mogli vjerovati što su organizatori napravili

Image

Ljubomir Vranjes (Slovenie) - Handball - Match Slovénie / Espagne pour le championnat du monde de handball mascullin le 24 janvier 2020 en Norvčge © Bertrand Delhomme / Panoramic / Bestimage World championship Hand Ball in Norway - Spain vs Slovenia on january 24th 2020,Image: 494719374, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Neobična izjava

Utakmicu je također obilježila i bizarna odluka organizatora koji su dodijelili titulu igrača utakmice Mihi Zarabecu, igraču koji je postigao samo jedan gol. Ali nakon utakmice uslijedila je jedna, također pomalo bizarna, izjava njihova izbornika Ljubomira Vranješa. Vranješ, naime, smatra da je njegova momčad dobro igrala obranu, iako je primila čak 29 golova i to od Južne Koreje.

"Igrači su bili jako koncentrirani i od prve minute smo igrali agresivnu obranu. Vidjelo se koliko želimo pobjedu, a protiv korejske obrane tri - tri smo igrali jako dobro. Vidjela se velika razlika u kvaliteti i zadovoljan sam da su svi igrači dobili priliku već u prvoj utakmici", rekao je slovenski izbornik, a s njim se složio i Blaž Janc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo kako smo se dogovorili, a ključna je bila dobra obrana koja nas je odvela do lakih golova. Već u subotu nas čeka teška utakmica protiv Rusa, ali ako ćemo igrati kao danas, vjerujem u novu pobjedu", zaključio je.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo