USPJEŠNO OPERIRAN: / Pred najboljim igračem PPD Zagreba sada je dug oporavak

Image
Foto: Facebook: PPD Zagreb

Najbolji igrač PPD Zagreba Luka Stepančić uspješno je operiran u bolnici Sv. Duh u Zagrebu i sada mu slijedi šestomjesečni oporavak, obavijestili su iz kluba na svojim službenim stranicama.

7.12.2015.
16:33
Facebook: PPD Zagreb
VOYO logo

"S velikim zadovoljstvom obavještavamo sve navijače rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb da je rukometaš Luka Stepančić uspješno operiran u bolnici Sv. Duha.

Ovim putem iskreno zahvaljujemo dr. Jankoviću koji je bavio uspješnu rekonstrukciju prednje križne sveze desnog koljena Luke Stepančića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenuo u fintu i propalo mu koljeno

Pred rukometašem PPD Zagreba sada je šestomjesečni oporavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Našem dragom Luki želimo da što prije ozdravi i da nam se brzo vrati na rukometne terene", stoji na službenim klupskim stranicama.

Podsjetimo, Stepančić se ozljedio u susretu 7. kola Lige prvaka između Flensburga i PPD Zagreba u Njemačkoj (slavlje Nijemaca 28:27). Do ozljede je došlo u jednom od posljednjih napada. Stepančić je krenuo u fintu i koljeno je propalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VELIKI UDARAC ZA PPD ZAGREB I HRVATSKU: /

Luka Stepančić će možda pauzirati do kraja sezone?!

Image
VELIKI UDARAC ZA PPD ZAGREB I HRVATSKU: /

Luka Stepančić će možda pauzirati do kraja sezone?!

Izgubljen za nadolazeće EP

Hrvatski reprezentativac u 58. minuti je šepajući napustio teren i već tad nije izgledalo dobro. U klubu su se nadali da ozljeda nije tako ozbiljna, iako je već u početku sve mirišalo na šestomjesečnu pauzu. Fizoterapeut Damir Kajba znao je što čeka najboljeg strijelca PPD Zagreba ove sezone.

"Slijedi mu oko šest mjeseci pauze”, kazao je Kajba nakon dvoboja i bio u pravu. Dodatnim liječničkim pretragama ustanovljeno je puknuće prednjih križnih ligamenata koljena i sezona za Stepančića bila je završena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrao možda i posljednju utakmicu za PPD Zagreb

Uz to, desni vanjski PPD Zagreba propustiti će i nadolazeće EP u Poljskoj koje se igra u siječnju.

To bi značilo da je Stepančić možda odigrao i svoju posljednju utakmicu za Zagreb, jer je nedavno gostujući u emisiji Sportski mikrofon na Drugom programu Hrvatskog radija izjavio kako je njegova sljedeća adresa francuski PSG, klub s kojim ga s još od prije povezuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo